Doorzoek de website

 

Onze Projecten

Hieronder ziet u al onze projecten staan die wij in de afgelopen jaar/jaren hebben gemaakt en nog steeds beheren. Ook staat er bij vermeld of het project momenteel nog in onze handen is of het project is verkocht of is beindigd. Neem gerust een kijkje op onze projecten! Mocht u vragen hebben over een bepaalde website/game, neem dan gerust contact met ons op.

1. https://dmindustries.actieforum.com/

Info: Dit betreft een RPG forum game, waar je de Pokemon wereld in kan gaan, door pokemons te verslaan etc. Je kan ook de maffia wereld in gaan en heers over het hele forum als maffiabaas. En je kan ook de voertuigen wereld in gaan en beheers jij de mooiste, machtigste, snelste wagen van heel het forum, kom dan snel en word de beste!

Opgericht: 2015

Ledenaantal: 27

Tekoop: Nee

2. https://voetbal-arena.nl

Info: Hier kan je alle voetbal wedstrijden bekijken, uitslagen bekijken, standen bekijken en volgen. Je kan ook op wedstrijden voorspellen en nog veel meer dingen voorspellen, en word de beste voorspeller van heel Voetbal Arena!

Opgericht: 2014

Ledenaantal: Kunnen nog geen leden registreren!

Tekoop: Nee

3. https://www.yourhood.be/

Info: Beleef het unieke speel plezier in een fantastische maffia game en word de nieuwe nummer 1!

Opgericht: 2015

Ledenaantal: 54

Tekoop: Nee

4. www.streetmaffia.com

Info: Speel nu mee in de uniekste maffia game van heel Nederland en word de nummer 1 maffia van de straten en speel mee op Streetmaffia.com!

Opgericht: 2015

Ledenaantal: 10.197

Tekoop: Nee

5. https://www.maffiarpg.nl/

Info: Laat nu je eigen maffia game registreren en stem dan elk uur op je site, en probeer op de 1ste plek te staa met je site en win prijzen en krijg de meeste vieuws en gasten op je site!

Opgericht: 2015

Ledenaantal: 232

Tekoop: Nee

6. https://www.pokemonworld.be/

Info: Train jezelf op naar de beste pokemon trainer van de hele wereld in Pokemon World! Train je pokemons naar de top en uiteraard train jezelf naar de top.

Opgericht: 2015

Ledenaantal: 54(Bezig met de site!)

Tekoop: Nee

7. www.gangsterworld.nl

Info: Speel nu mee in de wereld van de maffia in het nieuwe spel: GangsterWorld en wordt de nummer 1 van de wereld!

Opgericht: 2015

Ledenaantal: 3(Bezig met de site!)

Tekoop: Nee